Selecteer een pagina

Individuele coaching

 

 

 

Ik heb gemerkt hoe lastig het soms kan zijn. De eisen waaraan je wilt of moet voldoen, kan je soms het gevoel geven dat je het niet goed doet. Je voelt je misschien neerslachtig, alleen, slaapt slecht of je blijft maar denken. Vaak voel je je ongebrepen door mensen om je heen of ze geven je net de verkeerde adviezen.

Iedereen verdient het om te stralen, om te zien hoe mooi jij bent, van binnen en van buiten. Want jij bent bijzonder! Jij bent waardevol! Jij bent uniek!

Ik kan je hierbij helpen, door aan te sluiten bij wat jij nodig hebt om weer te stralen. Samen kijken we wat je kwaliteiten zijn en wat jij nodig hebt om te stralen.

Daarnaast krijg je toegang tot een online programma, waarin verschillende oefeningen staan die je thuis kan doen.

De sessies sluiten aan op het online programma, waarbij jij het tempo bepaalt. Tijdens het coachen maak ik (desgewenst) gebruik van paarden. Zij voelen feilloos aan wat er in je onderbewustzijn speelt. Hierdoor komen we sneller tot de kern, wat jou helpt om weer verder te kunnen. Naast de paarden maak ik gebruik van EMDR techniek. Als er blokkades zijn, is dit een hele mooie techniek om het te verhelpen.

Neem contact op voor een gesprek